Ons Adres

Camino de los Taulones

Maella 50710 ( Zaragoza ) 

Spanje

Contacteer ons

TEL:  +34 666803462

E-MAIL: pato@mail.be

Wij aanvaarden

Show More

Volg Ons

  • Facebook Reflection
  • Instagram Social Icon

© 2023 by Finca Prana

IN DE OMGEVING VAN FINCA PRANA

In de omgeving van Finca Prana is er voor ieder wat wils.  Het levendige dorpje Maella, dat op 11 km van de Finca ligt, heeft leuke terrasjes en restaurants in overvloed. Tevens is er een openbaar zwembad met een bar en een mooie ligweide. Je vindt er bakkers, een lokale slager, kleine buurtwinkel en een supermarkt.

 

Vanuit Finca Prana kan je perfect je trektocht te voet of met de mountainbike starten. Mooie brede paden leiden je naar nabijgelegen dorpjes of het provinciestadje Alcaniz. Hier kan je onder andere de ooievaars gaan bewonderen op de ontelbare torens.
De streek is een waar paradijs voor wie houdt van roofvogels spotten en liefhebbers van sterrenkunde.

 

Een dagje naar de kust? Geen probleem, op een goed uurtje rijden sta je al aan de Middellandse zee.
Gezellige kleine dorpjes met leuke strandjes liggen er op u te wachten. Een dagje shoppen of cultuur ? Dan zijn daguitstapjes naar Tarragona, Leida of Zaragoza zeker aan te bevelen. Zelfs Barcelona ligt slechts op 200 km.

 

Wijnliefhebber ? De regio leent zich uitstekend voor wijntoerisme. Gelegen vlak bij de Terra Alta en de Priorat heb je keuze uit honderden wijndomeinen. Bij de meeste huizen kan je wijnen gaan degusteren en een rondleiding bekomen. Wij staan je graag  bij om een keuze te maken uit het aanbod.

PAARDRIJDEN

De regio leent zich perfect voor de echte paardenliefhebber die ongestoord tochten wilt ondernemen op eeuwenoude, onverharde ruiterpaden. Tochten van een paar uur tot een dag, maar ook méérdaagse trektochten zijn perfect mogelijk . Arrangementen met overnachting op eenvoudig verzoek.

 

ZWEMMEN

In het dorp is een mooi openbaar zwembad

met ligweide en bar. Open van 11 u tot 21 u

Verkies je een natuurzwembad of meer ? Dit kan allemaal.

De kust, met rustige stranden, vind je op 80 km 

 

Ben je op zoek naar een creatieve weekvakantie? Dan kan je je individueel of in groep inschrijven op één van onze weekcursussen. Gegeven door mensen met ruime ervaring

in hun vak. Zo combineer je vakantie met het aanleren of vervolmaken van een leuke hobby, samen met gelijkgezinden. Voor wie van wijn houdt organiseren we begeleide bezoeken aan wijnhuizen.

 

MOUNTAIN BIKING

Rechtstreeks vanuit de Finca vertrek je per Mountainbike...met leuke hellingen en afdalingen op onverharde wegen kan je uren en dagen genieten van het landschap......

WATERSPORTEN & VISSEN

Op 20 km van de Finca ligt Lake Caspe. Over de hele wereld bekend voor het vissen op de befaamde Meerval en Karper.

Het (stuw)meer strekt zich uit over 110 km en wordt ook wel eens 'De zee van Aragón' genoemd. Buiten vissen zijn er tal van watersportmogelijkheden.

RESTAURANTS

In Maella is een grote keuze aan restaurantjes waar je héérlijk de traditionele keuken kan proeven. Voor de uitgebreide lunch van 13 u tot 15 u  of voor een diner

vanaf 21 u. Uiteraard mogen ook de Tapas niet ontbreken in de cafeetjes. Op de Finca word er 2 x maal per week gekookt voor de gasten die dat willen. Tevens is er mogelijkheid gezamelijk pizza's te bakken of te BBQ'en.